no
  • Puerto Rico

  • Puerto Rico

  • Puerto Rico

  • Puerto Rico

  • Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico kart

Puerto Rico er det nest største og mest solrike feriestedet Gran Canaria har å tilby. Ikke rart det er så populært hos sol-søkende turister fra Skandinavia.

Puerto Rico var opprinnelig et lite fiskesamfunn, men på 1970-tallet tok de endelig i bruk det behagelige klimaet ved byggingen av flere hoteller. Senere begynte disse å klatre oppover fjellsidene, og i dag er det et stort utvalg av forskjellige hoteller.

Et av de beste hotellene er Marina Suites. Det ble bygget i 2004, har en perfekt utsikt over marinaen og ligger like ved strand og sentrum.

Strender i Puerto Rico
Den kunstige stranden i Puerto Rico er omtrent 350 meter i lengden og er laget av fin, gylden sand. Stranden er tett dekket med solsenger, men det finnes steder hvor det er mulig å ligge ned på et håndkle. Stranden har relativt grunt vann og er veldig barnevennlig.

Fra den tilgrensende havnen i Puerto Rico kan du paraglide, leie jet-ski, motorbåter og mye mer.

Ikke langt unna Puerto Rico finner du det mindre feriestedet Playa de Amadores. Playa de Amadores har en flott strand med hvit sand og forlokkende turkist vann. En vakker sti har blitt lagt langs kystlinjen til Playa de Amadores, og gåturen tar omtrent 25 minutter.

Restauranter og nattliv 
Puerto Rico har utallige restauranter. De er hovedsakelig konsentrert på tre områder, nemlig de to sentrene Puerto Rico og Europe, i tillegg til rett nede ved stranda.

Nattlivet er veldig livlig med et stort utvalg av barer og diskoteker, igjen hovedsakelig på sentrene.

Aktiviteter
Fra havnen i Puerto Rico er det mulig å ta en dypvannsfisketur. Hoved-fiskesesongen er fra mai til september og forskjellige typer sverdfisk, haier og tunfisk fiskes opp.

Det seiler flere personferger til Puerto de Mogan og Arguineguin. Turen langs Gran Canarias kyst er interessant i seg selv og det er definitivt verdt å bruke en dag i det vidunderlige feriestedet Puerto de Mogan.

Hvis du vil prøve noe annerledes, er det mulig å tilbringe en uforglemmelig dag på Atlanterhavet om bord en av Europas største katamaraner, som går fra havnen i Puerto Rico.

For barna er Angry Birds Park i Puerto Rico, og i sentrum er det en nydelig park med lekeplasser, karuseller og mer.

Hotelltips: Se Apollos mest populære hotell i Puerto Rico.

Puerto Rico kart