no
Puerto de Mogan

Puerto Mogán

Puerto de Mogan kartPuerto de Mogan, på den sørvestlige kysten, er mest sannsynlig det vakreste feriestedet på Gran Canaria.

Feriestedet er en blanding av en fiskelandsby, marine og eksklusivt feriested. De lave husene har en landsbyliknende utseende og de nydelige hagene bugner av bougainvilleaer, palmer, hibiskus og andre fargerike planter.

Store deler av havnen og shopping-områdene har blitt gjort om til fotgjengerområder, som gjør det roligere å vandre rundt. En herlig kanal renner gjennom feriestedet og gir Puerto de Mogan et snev av Venezia.

Puerto de Mogan

Puerto de Mogans mest populære leilighetshotell er Hotel Cordial Mogán Playa. Dette 4-stjerners hotellet har tre utendørs svømmebasseng, barnebasseng og gratis trådløs internett på rommet.

Stranden i Puerto de Mogan
Puerto Mogán har en flott strand som ligger rett foran byen. Det er på ingen måter tilfeldig, den 250 meter lange stranden er nemlig kunstig med den fineste sanden fra Sahara.

Puerto Mogán strand

Puerto Mogán

Stranden ligger godt beskyttet med lystbåthavnen på den ene side, og en molo på den andre siden. Bølger og understrømmer er derfor veldig sjeldne, og det er med på å gjøre stranden barnevennlig. På stranden tilbys det forskjellige former for vannsportsaktiviteter, fra de klassiske vannsyklene til raske vannjetter. Det er også et dykkesenter der som tilbyr PADI-kurs.

Bak stranden ligger det en flott strandpromenade med restauranter og kafeer.

Restauranter og nattliv 
Puerto de Mogan har mange restauranter, spesielt i kystområdet. Mange av dem serverer lokalt fisket fisk.

Feriestedet er ideelt for de som søker ro og stillhet på kvelden, selv om besøkende vil finne noen barer og et diskotek.

Puerto de Mogan havn

Puerto de Mogan gamlebyen

Aktiviteter 
En av hovedattraksjonene i Puerto de Mogan er den gule undervannsbåten som tilbyr besøkende en tur til undervannsverdenen.

Dyphavsfiskebåter tilbyr muligheten til å fange tunfisk og sverdfisk. Hvis du ikke liker å fiske, finnes det delfintittingsturer og fergeturer til Puerto Rico og Arguineguin.

På fredager holdes det et veldig populært marked som tiltrekker turister fra hele øya.

Se vår film fra Puerto de Mogán

Puerto Mogán kart
Kartet viser den sørlige delen av Puerto de Mogán med stranden, havnen og den vakre gamlebyen. Flytter du kartet litt mot nord, kan du se resten av den langstrakte feriebyen, inkludert byens kjøpesenter Plaza Mogan Shopping Center.