no
Bahia Feliz

Bahia Feliz

Bahia Feliz kartFeriebyen Bahia Feliz ligger ca. 7 kilometer nordøst for Playa del Inglés. Det er en liten ferieby, som byr på vakre omgivelser og en veldig avslappende atmosfære.

Stranden
Stranden i Bahia Feliz er for det meste en steinstrand, selv om det er noen få områder med sand. I vannet er det også mange stein, og vannet blir raskt dypt. Dermed er stranden ikke barnevennlig, spesielt ikke for små barn.

Foran hotellene Grupotel Orquidea og Hotel Tres Vidas er det et flott område med gylden sand hvor det er mulig å leie solsenger og parasoller. Et godt område for de som gjerne vil ha en avveksling fra livet rundt badebassengene, men bading foregår stadig via steinstranden.

Bahia Feliz strand

Det ligger en vindsurfing skole på stranden i Bahia Feliz. Den er godt plassert her, siden det ofte blåser på stranden og utenfor kysten.

Bahia Feliz restaurant

Restauranter og natteliv
I sentrum av Bahia Feliz legger det flere hyggelige restauranter og fortauskafeer. Det ligger også et lite senter i byen med noen få restauranter og barer.

Bahia Feliz senter

Kvelds- og nattelivet er stort sett basert på hotellenes egen underholdning, men de som ønsker mer, kan ta en taxi til Playa del Inglés. Her er der barer, diskoteker og nattklubber for enhver smak.

Bahia Feliz Gran Canaria

Aktiviteter og severdigheter
Der er ikke mange aktiviteter i selve Bahia Feliz, men det er nettopp derfor denne feriebyen er velegnet for en stille og avslappende solferie. Det er derimot én unntagelse, nemlig Garbo’s Dinner Show, som er Gran Canarias største show av sin art. Her serveres det en tre retters meny, som følges opp av show, dans og sang.

Garbo Bahia Feliz

Fra Bahia Feliz er det derimot ikke langt til mange av Gran Canarias største turistattraksjoner. Noen få kilometer unna ligger westernbyen Sioux City Park, som har vært en scene i mange klassiske westernfilm. Innenfor 20 kilometer ligger mange andre attraksjoner for hele familien, f.eks. Holiday World, Aqualand Maspalomas og den veldig populære dyreparken Palmitos Park.

Se vår film fra Bahia Feliz

Bahia Feliz kart