no
  • Maspalomas

  • Maspalomas

  • Maspalomas

  • Maspalomas

  • Maspalomas

  • Maspalomas

  • Maspalomas

Maspalomas

Maspalomas kart

Maspalomas ligger vest for Playa del Inglés. Sammen med Meloneras er disse tre feriestedene praktisk talt smeltet sammen til et stort feriested.

Sammenlignet med Playa del Inglés er Maspalomas ganske rolig, og er et opplagt valg for familieferier. Feriestedet tilbyr mange store familiehoteller i Maspalomas.

Stranden i Maspalomas
Playa de Maspalomas er en av de største strendene på Gran Canaria. Stranden er 5-6 kilometer lang og opptil 100 meter vid, så det er rikelig med plass til å boltre seg i den finkornede, gylne sanden.

De fleste barnefamiliene nyter stranden sør for fyrtårnet ‘Faro de Maspalomas’. Der er det også en liten promenade med restauranter og butikker. Toaletter finner man også her.

Stranden i Maspalomas har en stor og populær seksjon for nudister. Den ligger i nærheten av Playa del Inglés.

Maspalomas hotel

Restauranter og uteliv
Det er massevis av restauranter i Maspalomas. De fleste av dem ligger i sentrene, f.eks. det populære senteret ‘Faro II’. Utelivet er ganske rolig i Maspalomas, men distansen er kort til det hektiske utelivet i Playa del Inglés.

Aktiviteter
Maspalomas har mange aktiviteter å tilby både barn og voksne. Den vakre sanden, sanddynene og ørkenen er selvsagt en attraksjon i seg selv, og det er til og med mulig å ri en kamel på sanddynene. Men feriestedet inviterer deg også til Gran Canarias største fornøyelsespark, Holiday world, som byr på tradisjonelle fornøyelser som berg-og-dal-bane, skytetelt, karuseller og et 27 meter høyt pariserhjul.

Det største badelandet i Gran Canaria ligger også i Maspalomas. Det er så mye som 33 sklier og flere basseng, med og uten bølger.

Det er også en utfordrende golfbane, Maspalomas Golf. Den ligger helt ute ved sanddynene og har tidligere vært gjenstand for internasjonale turneringer.

Maspalomas kart