no

Golf på Gran Canaria

Golfbanene på Gran Canaria er rene drømmen for golfspillere på alle nivåer. De seks golfbanene på øya har alle sine egne, unike kjennetegn som gjør golfing på Gran Canaria til en helt fantastisk opplevelse. Hvor kan man ellers finne golfbaner rett ved ørkenen, helt ut mot Atlanterhavet, oppe i fjellene og til og med midt i byen med så korte avstander? Du kan enkelt booke en golfreise til Gran Canaria – det blir en flott opplevelse.

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas
Dette er intet mindre enn Spanias eldste golfklubb, som ble grunnlagt i 1891. Golfbanen ligger flott plassert oppe i fjellene, rundt 20 kilometer unna Las Palmas. Umiddelbart øst for golfbanen ligger vulkankrateret Caldera de Bandama, som bidrar til en flott naturopplevelse.

Real Club de Golf de Las Palmas er en 18-hullers par 71-bane. Reserver plassen din i god tid, og husk på at helgene er reservert for medlemmer av klubben.

Salobre Golf Resort

Salobre Golf Resort

Salobre Golf Resort
Salobre Golf Resort er to 18-hullers golfbaner som ligger i fjellene bak Maspalomas og Arguineguin. I forbindelse med golfbanene ligger også det 5-stjernede Salobre Hotel Resort & Serenity. Begge banene kan anbefales, og utsikten du får er verdt hele turen alene (spesielt på den nye banen).

  • Salobre Sur er den opprinnelige banen, som også kalles for Old Course. Den åpnet i 1999, og har gjennom årene vært vitne til flere store turneringer.
  • Salobre Norte, som også kalles New Course åpnet i 2008. Den er mer skrånet og ansees som den mest utfordrende banen.
Maspalomas Golf

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf
Hvor mange golfbaner ligger helt ute i ørkenen? Det gjør Maspalomas Golf, og den flotte golfbanen ligger samtidig helt tett på Gran Canarias største feriebyer, nemlig Playa del Ingles og Maspalomas.

Maspalomas Golf har tidligere vært vert for internasjonale turneringer, med deltakere som blant annet spanske Ballesteros. En unik golfbane tett på ørkenen og med tropisk planteliv på banen.

Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf ligger i den vakre Taurodalen, som er nærme feriebyene Puerto Rico og Playa del Cura. Byggingen av Anfi Tauro Golf tok mer enn 10 år, men resultatet har blitt en vakker golfbane som byr på klipper, sjø, fossefall og en enestående natur.

Utover den 18-hullede par 72-banen byr Anfi Tauro Golf også på en utfordrende par 3-bane med 9 hull.

Lopesan Meloneras Golf

Lopesan Meloneras Golf

Lopesan Meloneras Golf
Det spesielle ved Meloneras Golf er at golfbanen ligger helt ute mot Atlanterhavet. Dette merkes spesielt ved hull 5 og hull 12, hvor ballen kommer veldig tett på vannet – noen ganger for tett.

Som navnet antyder tilhører golfbanen hotellkjeden Lopesan, som har tre luksushoteller i  den eksklusive feriebyen Meloneras. Perfekt for en luksuriøs golfreise.

Las Palmeras Golf
I 2006 åpnet Las Palmeras Golf dørene som den første bybanen på de Kanariske Øyene, og en av de største bybanene i hele Spania. Banen er en 18-hullers par 3-bane med lengder på opp til 120 meter. De siste 9 hullene er de mest utfordrende – ikke minst hull 15, hvor målhullet ligger på en egen øy!

Utover par 3-banen finnes det også en 250 meter lang ”driving range” med to etasjer. Fra golfbanen er det kun 500 meter til den populære stranden Las Canteras, og ca. 1,1 km til Plaza de Espana.