no
  • Patalavaca

  • Playa de Patalavaca

  • Playa de aquamarina

  • Patalavaca

Patalavaca

Patalavaca kart

Patalavaca ligger rett nord for Arguineguin på sørkysten av Gran Canaria. De to feriestedene har praktisk talt vokst sammen til ett.

Patalavaca er et lite og nokså stille feriested. De fleste hotellene i Patalavaca har tre eller fire stjerner og det er et bra utvalg av restauranter. Det beste hotellet er det 5-stjerners Radisson Blu Resort.

Nær Patalavaca ligger det luksuriøse Anfi del Mar, et imponerende norsk timeshare-kompleks med over 800 leiligheter, privat marine, shoppingsenter, aktivitetssenter osv.

Strender i Patalavaca
Patalavaca har sine egne små strender, men det finnes to gode alternativer til dem.

Du kan enten dra til hovedstranda i Arguineguin eller du kan gå i ti minutter langs en kyststi til stranda Anfi del Mar. Denne kunstig oppbygd stranden er dekket med den fineste hvite sanden, importert dirkete fra Bahamas. Det er en veldig grunn strand, perfekt for barn, og en av de beste strendene på Gran Canaria.

Restauranter og nattliv
Når du tenker på Patalavacas størrelse, er utvalget av restauranter nokså imponerende. Du finner til og med flere restauranter innen gåavstand i Arguineguin.

Nattlivet er veldig avslappet i Patalavaca. Det er noen barer og litt underholdning på noen av hotellene. De som vil ha et mer livlig nattliv kan finne det i Puerto Rico, som er omtrent 10 minutter unna med taxi.

Aktiviteter  
Fra naboferiestedet Arguineguin går det båter til Puerto Rico, hvorfra de seiler videre til det nydelige feriestedet Puerto de Mogan.

Det største markedet på Gran Canaria holdes hver tirsdag morgen i nabobyen Arguineguin.

Patalavaca kart
Patalavaca kan ses midt på kartet, men byen har vokst seg sammen med Arguineguin mot sørøst. Oppe i kartets venstre hjørne ligger stranden Anfi del Mar, som er en av de fineste strendene på Gran Canaria.