no
  • Puerto de las Nieves

  • Puerto de las Nieves

  • Puerto de las Nieves

  • Puerto de las Nieves

  • Puerto de las Nieves

  • Puerto de las Nieves

  • Puerto de las Nieves

Puerto de las Nieves

Puerto de las Nieves kart

Puerto de las Nieves er en idyllisk fiskerlandsby på nordvestkysten av Gran Canaria, rett ved siden av den like hyggelige byen Agaete.

Puerto de las Nieves er et veldig populært mål for en dagsutflukt, alternativt som utgangspunkt for en tur med fergen til Tenerife. Det ligger noen få hoteller, ikke minst det fantastiske Hotel Roca Negra, som får toppanmeldelser av gjestene.

Hjertet i Puerto de las Nieves er Paseo de los Poetas. Her ligger det mange innbydende restauranter og forskjellige små interessante butikker med bl.a. kunsthåndverk. Mange av de flotte bygningene er blå og hvite, nesten som tatt ut av en gresk landsby.

Strender i Puerto de las Nieves
Det ligger to strender i Puerto de las Nieves. Den ene ligger rett foran byen, mens den andre ligger litt mot sørøst. Begge strendene består av mørk lavasand blandet med stein. Vannet er klart og vanligvis rolig. Det er en egen strandseksjon for naturister.

Restauranter og natteliv
Det er et godt utvalg av restauranter, og kvaliteten er generelt høy. Med beliggenhet rett ved havnen, har flere av restaurantene naturligvis spesialisert seg på fiskeretter. Prøv spesialiteten caldo de pescado, en velsmakende kraftig fiskesuppe.

Nattelivet er veldig stille, siden de som velger å bo på denne delen av Gran Canaria ønsker fred og ro.

Puerto de las Nieves

Attraksjoner og severdigheter
I den sørlige enden av Puerto de las Nieves er det utsikt til restene av Dedo de Dios, Guds finger. Det var en 30 meter høy tynn steinformasjon, som steg opp av havet, men den ble ødelagt av en tropisk storm i 2005.

Hvis man bor i Puerto de las Nieves eller Agaete, så anbefales det å besøke en av Gran Canarias fjellandsbyer, f.eks. Teror eller Arucas.

Vår video fra Puerto de las Nieves

Puerto de las Nieves kart
Til venstre på kartet ser man den lille fiskerbyen Puerto de las Nieves. Fergen til Tenerife legger til kaien helt nede i venstre hjørne av kartet. Til høyre i bildet ser man den hyggelige byen Agaete. Øverst på bildet ligger det vidunderlige Hotel Roca Negra, som bl.a. byr på spa, treningssenter og gratis Wi-Fi på hele hotellet.