no
  • Playa del Inglés

  • Playa del Inglés

  • Playa del Inglés

  • Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Ingles kart

Playa del Inglés er helt klart det største og mest besøkte feriestedet på Gran Canaria. I Europa er det kun et par feriesteder større enn Playa del Inglés.

Feriestedet har alt. Gigantisk strand med sitt eget eksklusive ørkenområde, golfbane, fem store kjøpesentre, massevis av restauranter og det villeste nattlivet på Gran Canaria.

Det er hoteller i alle mulige størrelser og kvaliteter. Et godt familiehotell er Abora Buenaventura, der har tre basseng og all inclusive er inkludert for Apollos gjester.

Stranden i Playa del Inglés
Stranden i Playa del Inglés er milelang og har myk gylden sand. Den starter med å gå mot sør og fortsetter vest, hele veien til fyrtårnet i Maspalomas.

Stranden er ikke særlig grunn, og er derfor ikke passende for små barn. Det er mange vannaktiviteter å velge mellom, blant annet vannski, bananbåt, jetski og parasailing.

Den sørlige delen av stranden består av den berømte Maspalomas-ørkenen som imponerer med sine flotte sanddyner. Denne delen av stranden er også populær blant naturister.

Playa del Ingles

Restauranter og nattliv 
Det er utallige restauranter i Playa del Inglés. De fleste av disse ligger i de fem store sentrene hvor av Yumbo-senteret har flest restauranter.

Nattlivet er spesielt hektisk i Kabash-senteret og det nærliggende Metro-senteret. Disse er fylt med barer, discoer og nattklubber.

Aktiviteter
Det finnes mange aktiviteter for hele familien i Playa del Inglés, blant annet arkader, mini-golf, tennis, golf, dykking, fallskjermhopping, og go-carts. En annen veldig populær aktivitet i Playa del Inglés er en tur rundt Maspalomas-sanddynene på en kamelrygg.

Den største vannparken på Gran Canaria ligger nært Maspalomas. Vannparken tilbyr dusinvis av vannsklier, svømmebassenger og en bølgemaskin for å holde barn og voksne underholdt hele dagen.

Playa del Inglés kart