no
  • Meloneras

  • Meloneras

  • Meloneras

  • Meloneras

  • Meloneras

Meloneras

Meloneras kart

Meloneras er et nytt kvalitetsferiested nært de godt kjente feriestedene Maspalomas og Playa del Inglés, som kun er en kort taxitur unna.

Meloneras tilbyr mange eksklusive fire- og femstjerners hoteller, flotte restauranter og gode shoppingmuligheter. Lopesan Boulevard El Faro shoppingsenteret er en av de beste sentrene på Gran Canaria og tilbyr førsteklasses butikker og et svært godt utvalg restauranter og barer.

Stranden i Meloneras
Playa Meloneras er omtrent 500 meter lang og nokså bred. Sanden er blandet med små steiner. Solsenger og parasoller kan leies på en daglig basis.

Det er en liten strandpromenade på Playa Meloneras. Her finner du omtrent 5-6 restauranter og et par supermarkeder på bakkeetasjen av Playa Meloneras Shoppingsenter. De fleste ferierende drar derimot til den mer populære stranden i nærliggende Maspalomas.

Restauranter og nattliv
Meloneras skryter mye av sine flotte restauranter, inkludert italienske og kinesiske restauranter. De fleste av dem finnes på promenaden og i shoppingsentrene.

Det er noen barer i shoppingsentrene. Mer spennende nattliv finner du i nærliggende Playa del Ingles.

Aktiviteter
En kveld på kasinoet hvor du kan se Legends Cabaret Show er en svært populær begivenhet. Etter showet kan du prøve hellet ditt på spilleautomatene, rulett eller på spillebordene.

For golfspillere, tilbyr Meloneras en ny 18-hulls golfbane med en storslått utsikt over sjøen. Det finnes mange andre aktiviteter for hele familien i Maspalomas og Playa del Inglés.

Meloneras kart