no
Meloneras hotel

Meloneras

Meloneras er godt på vei til å bli den mest eksklusive feriebyen på Gran Canaria. Det er allerede nå mange fire- og femstjerners hoteller, dyre butikker og et generelt moderne eksklusivt bybilde – og mer er på vei.

Planene for utbyggingen av Meloneras er store. I tillegg til flere luksushoteller er ennå en golfbane på tegnebrettet. Hjertet i feriebyen utgjøres i dag av den vakre boulevarden, som strekker seg fra fyret i Maspalomas og like til stranden i Meloneras.

Meloneras strandpromenade

Stranden i Meloneras 
Stranden i Meloneras ligger ved bydelen Costa Meloneras. På stranden er det utleie av solsenger og parasoller, samt dusjer for å skylle saltvannet av kroppen. Bak stranden ligger strandpromenaden Paseo de las Meloneras med et godt utvalg av restauranter, kaféer og turistbutikker.

Strandpromenaden strekker seg helt til fyrtårnet i Maspalomas, en spasertur på omkring 2 km. Rett etter fyrtårnet ligger den deilige sandstranden i Maspalomas, som er bedre og mer barnevennlig enn stranden i Meloneras.

Meloneras strand

Restauranter og natteliv
Restauranter og barer i Meloneras ligger primært i hotellene og sentrene. Ved siden av Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras ligger det fasjonable kasinoet.

De som ønsker et større utvalg av barer og diskoteker kan ta en taxi til Playa del Inglés, som kun ligger 10 minutter unna fra Meloneras.

Attraksjoner og aktiviteter
Med sine store, flotte og eksklusive hoteller og andre flotte bygninger er boulevarden i Meloneras en liten attraksjon i seg selv. Prøv f.eks. å gå en tur inn i det femstjernede Hotel Lopesan Baobab Resort, meget imponerende.

Meloneras palmer

Meloneras golf

I tillegg til golfbanen i Meloneras ligger det også en flott golfbane i nabobyen Maspalomas, så de golfinteresserte kommer til sin rett i Meloneras.

For barnefamilier frister Holiday World og Aqualand i det nærliggende Maspalomas. Spennende er også Maspalomas-ørkenen, hvor det er mulig å ta en liten ørkenvandring på egen hånd eller gjøre det på en litt morsommere måte med en tur på kamelrygg.

Se vår film fra Meloneras strand

Meloneras kart
Stranden sees oppe i venstre hjørne av kartet ved bydelen Costa Meloneras. De store luksushotellene ligger lengre mot sørøst. Nederst på kartet sees fyrtårnet Faro de Maspalomas, som er det sørligste punktet på Gran Canaria.