no
  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

  • Holiday World

Holiday World

Maspalomas kart

Holiday World i Maspalomas er Gran Canarias største tivolipark. Her tilbys tradisjonelle forlystelser, som det 27 meter høye pariserhjulet, store og små rutsjebaner, karuseller, radiobiler og det 20 meter høye tårnet Sky Drop.

De fleste aktivitetene er målrettet mot barn opp til 10-12 år, men f.eks. tårnet og den store rutsjebanen appellerer til alle aldersgrupper. Blant de lokale gjestene er særlig oksene meget populære. De unge konkurrerer om hvem som kan bli sittende lengst mulig på dem. For de minste er det en utendørs lekeplass med hoppeslott, klatrevegger og lignende, så Holiday World er definitivt også en hit for 6-10 åringene.

Holiday World

Det er også et kjempestort innendørsområde i Holiday World. Her er det ikke mindre enn 16 bowlingbaner og en populær 4D kino. Det er også flere områder innedørs med spillemaskiner, flippermaskiner, biljard og lufthockey. Når sulten melder seg er det flere spisesteder her, blant annet en kinesisk restaurant.

Holiday World

Alt er imidlertid ikke kun underholdning. Holiday World har også et fitness senter på 2.500 m2, som gjør det til det største på sørkysten av Gran Canaria. I det tilknyttede wellness senteret er det mulighet for massasje m.m.

Holiday World bowling

Utpå kvelden åpner barene og diskotekene i Holiday World. Her er det en blanding av levende musikk, show og så naturligvis dansemusikk på diskotekene. Den irske baren Moonlight Pub er mest populær.

Åpningstider: De fleste forlystelser i Holiday World har åpent daglig fra kl. 18:00. Barer og diskoteker åpner kl. 22:00 og har vanligvis åpent til kl 4:00.

Ønsker du å bo i nærheten av Holiday World og de andre attraksjonene i området, er det mange familievennlige hoteller innen kort avstand. Vi anbefaler Tabaiba Princess med fire store svømmebasseng og mange fasiliteter for hele familien, både barn og voksne.

Holiday World kart